BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Agenda

December 2016

Sunday 04 December 2016

Olaf's Keus: Paramaribop & Jazz

Olaf Keus is al jaren een trouwe jamsessie knaller bij Blijburg met een blijkend ongelimiteerd aantal projecten waar hij deel van uit maakt. Een keer per maand nodigen we hem uit om te laten zien wat hem bezig houdt bij Olaf's... read more »

Olaf's Keus: Paramaribop & Jazz

Saturday 10 December 2016

Roode Bioscoop Aan Zee

Roode Bioscoop Aan ZeeMet grote trots presenteert Roode Bioscoop haar samenwerking met Blijburg aan Zee, het stadstrand van Amsterdam. Ja, u hoort het goed: Theater de Roode Bioscoop aan de rand van de Jordaan krijgt een dependance... read more »

Roode Bioscoop Aan Zee

Sunday 11 December 2016

Het Kleine Theater: Zigeunermeisje

Het Kleine Theater speelt weer voorstellingen op Blijburg.Op zondag 11 december gaan ze los met het sprookje van Het Zigeunermeisje. Er zat een klein Zigeunermeisje huilend op een steen, de hele dag alleen..    Ze heeft er... read more »

Het Kleine Theater: Zigeunermeisje

Saturday 17 December 2016

Burlesque at Blijburg

BURLESQUE at BLIJBURGXmas edition! Een zwoele avond vol verleiding, humor en swingende muziek! Burlesque is theaterdans & striptease met een knipoog!Waar mainstream striptease gaat over het behagen van de man gaat het in Burlesque... read more »

Burlesque at Blijburg

Sunday 18 December 2016

Zondag live: Wereldmuziek, Bamoné

BamonéBamoné staat voor Brazilië, Marokko en Nederland, de drie muzikanten en het trio.Wij spelen wereldmuziek op z'n best met een unieke combinatie van instrumenten zoals de Berimbau, de Afrikaanse N'gone en de hang. De... read more »

Zondag live: Wereldmuziek, Bamoné

Saturday 24 December 2016

Kerstavond op Blijburg

Kerstavond op Blijburg!Op 24 december wordt je door ons in de watten gelegd.Tussen 18.00-18.30 uur een warm welkom met warme gluhwein. Dan gaan we om 19 uur aan tafel voor een overheerlijk 4-gangen kerstdiner a € 45,- pp (kids... read more »

Kerstavond op Blijburg

Monday 26 December 2016

Kerst-Brunch

Tweede kerstdag KerstBrunch Op 2e kerstdag gaat het haardvuur weer aan.We serveren een super de luxe kerstbrunch tussen 11 en 15 uur op reservering. Prijzen en menu volgen binnenkort. Daarna gezellig borrelen met gluhwein en live... read more »

Kerst-Brunch
go

Coming Soon