BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Agenda

January 2017

Sunday 22 January 2017

Basis workshop ukelele spelen

"Binnen twee uur leren we iedereen een liedje op de ukelele spelen ook als je nog nooit een instrument hebt vastgehouden. "Als je in de zomervakantie mensen op het strand, in het park of op een camping uke zag spelen met een grote lach op... read more »

Basis workshop ukelele spelen

Live Salsa: Leticia y su Rumbadama

Leticia y su RumbadamaVier vrouwen die klinken als tien kerels.Denk Cuba, denk onvervalste Salsa.Ja liefhebbers en danskoppels, herenigt u. Ze zijn weer terug op Blijburg.All female salsa-orkest LETICIA Y SU RUMBADAMA behoort tot de meest... read more »

Live Salsa: Leticia y su Rumbadama

Monday 23 January 2017

Vervolg Workshop ukelele spelen

"Blue Monday wordt een feestje! Voor iedereen die de basis workshop heeft gevolgd en zin heeft om nog een paar nummers te leren is deze vervolgworkshop. Verwacht vooral plezier in het spelen!"Het zal waarschijnlijk het midden houden tussen... read more »

Vervolg Workshop ukelele spelen

Sunday 29 January 2017

Blues at the Beach!

Blues at the Beach!Groot nieuws voor alle Blues liefhebbers! Blijburg Aan Zee &debluesradio.com slaan de handen ineen! Bijzondere blues artiesten zullen het podium van Blijburg betreden. De laatste zondag van januari,... read more »

Blues at the Beach!

Het kleine theater speelt het Zigeunermeisje

Het Kleine Theater - 'Het zigeunermeisje'!Zondag 29 januari speelt het Kleine Theater in De Salon van Blijburg 2 x de voorstelling 'Het zigeunermeisje'.De voorstelling begint om 11.00 en 13.00 uur en duurt ongeveer 50 minuten.Kaartjes zijn... read more »

Het kleine theater speelt het Zigeunermeisje
go

Coming Soon