BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Workshop/lezing Nassim Haramein

Blijburg

Unknown 30 November -0001


Wie is die man die kwantumfysica en spiritualiteit aan elkaar kan verbinden?
Nassim Haramein heeft intussen de reguliere wetenschap warm kunnen laten lopen voor zijn theorieën. Hij is dan ook de eerste wetenschapper die met de harde berekeningen van de regulerende wetenschap dit kan bewijzen.


Wij zijn erg blij dat deze baanbrekende wetenschapper genaamd Nassim Haramein naaar Blijburg komt om te vertellen over zijn theorien. Vanzelfsprekend bent U
vanaf 15:00 van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop.


Entree = nog niet bekend......


Geschiedenis


Al op 9-jarige leeftijd ontwikkelde de Hawaiiaan de basis voor een hyperdimensionale theorie van alles; de Unified Field Theory. Haramein ontdekte dat specifieke geometrische vormen aan de basis liggen van ieder creatieproces. Tijdens zijn lezing legt Nassim het principe uit dat ten grondslag ligt aan alle verschijningsvormen in het universum. De nieuwe inzichten van Nassim geven de hedendaagse wetenschappers de mogelijkheid om verder inzicht te ontwikkelen, waar de huidige wetenschap vastloopt. Een open mind is tijdens deze fascinerende lezing van Nassim wel een vereiste!

Waarom roteert de Aarde rondom haar as? Of waarom draaien elektronen rondom de kern van een atoom? Vragen die onze ‘wetenschap van de materie’ (natuurkunde) niet kan verklaren. Met zijn Unified Field Theory kan Haramein, van oorsprong een Zwitserse wetenschapper, dergelijke ‘mysteries’ wel verklaren.