BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Blijwatch

Blijburg

Saturday 10 July 2010

Tijdens Blijwatch "Happy Control on the Lookout" mag je alleen naar binnen met een smile op je gezicht. Door de invoering van de "no grumpy people guarantee"  kun je dus verzekerd zijn van een blij publiek.

Vanaf 17:00 is er voor vrolijke strandgangers volop leuke muziek van hele fijne DJ's als B-Art, ET, PTR & RDJ. Daarnaast kun je natuurlijk niet om de veemde vogel acts heen. Er wordt zelfs gefluisterd dat er iemand met hele grote borsten, blond haar en ex van Tommy Lee, act de presence gaat geven, maar daarover later meer.

Voor slechts €8,- per persoon is het blij vertoeven op dit tropische strandparadijs.
Elk blij mens is dan ook van harte welkom om tot in de late uurtjes de sterren van de hemel te dansen!
Vertel het door aan je mafste vrienden!


Powered by Golden Temple Events, Pizazz! en Philtee Productions