BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

FDSM Presents: BeachHouse

BlijburgBlijburgBlijburg

Saturday 07 August 2010


Zaterdag 7 augustus vanaf 15:00 FDSM's BEACHHOUSE @ Blijburg!


Het parelwitte strand van Blijburg vormt in het drukst bezochtste weekend van Amsterdam het decor van een middag, avond én nacht vol met zomerse housevibes. 12 uur lang zullen de beste dj`s zorgen voor hele tropische temperaturen aan de rand van onze hoofdstad.

BeachHouse is een evenement waar iedereen blij van wordt! Ontspannen tot in de kleine uurtjes door dansen op je slippers, sandalen of lekker op je blote voeten! Geen gedwongen sfeer en geen torenhoge entree- of drankprijzen. Moe van het dansen geworden? Ga dan lekker comfortabel hangen in de strandstoelen of in de hangmatten onder het genot van een heerlijke cocktail, speciaal voor jou gemaakt door onze showshaker!

Artiesten:

SO Popke
DJ Gimic

Dolce & Alex Muller
DJ Revero
FerrisDeejay & Stavros Martina

Algemene informatie:

Kaarten voor BeachHouse kosten 8 euro.
BeachHouse start in de middag om 15.00 uur en duurt tot 03.00 uur.

Klik hier voor tickets »