BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

D'n'A (live) @ Blij stage

Blijburg

Sunday 08 August 2010


D'n'A is Anneriek van Dorst, Dimmy Dijkgraaf en David Hollestelle.
Een krachtige rock band welk live on stage bijgestaan wordt door bassist Rudy Englebert ( Herman Brood / Vitesse) en Sin Banoviç op drums. Herman Brood's hondstrouwe vaste gitarist David Hollestelle is alleen maar beter geworden. Zijn gitaarspel tilt je op en laat je regelmatig even de wereld uit gaan. Anneriek van Dorst was, is en blijft een strot houwen waar je niet omheen kan. Janis zal d'r een handkus toejuichen. Samen met Dimmy's soulfull-blues-zang is de klik compleet!

Entree Gratis
Aanvang 17:00


(Fret:" Anneriek van Dorst heeft een stemgeluid dat onmiddelijk alle aandacht opeist. Zij gaat zingen en je vergeet alles om je heen. Haar "zangopleiding" kreeg ze eind jaren tachtig in de clubs en straten van Parijs, waar ze dag en nacht nummers van Ricky Lee Jones en Billy Hollyday ten gehore bracht.")