BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Global Mala

BlijburgBlijburg

Sunday 19 September 2010

Op 18 en 19 september vindt wereldwijd de Global Mala plaats. De Global Mala is een evenement waarbij yogi’s en beoefenaars van meditatie in alle landen hun practise opdragen aan het goede doel. De Mala staat voor een heilige ketting met 108 kralen en vandaar dat yogi’s op 18 en 19 september worden opgeroepen 108 zonnegroeten te doen, 108 mantra’s, of op een andere manier in te vullen; en zo een symbolische ketting van vrede om de aarde te leggen.

Op zondagochtend, 19 september a.s. is iedereen van harte welkom op het strand van Blijburg. Hier zal in samenwerking met Natural Yoga het mini Global Mala festival plaatsvinden vol met zinvol en inspirerend entertainment. Bekende docenten zullen een yoga- of meditatiesessie leiden. 

Programma:

10.00 uur Flow Yoga door Léah Kline
12.00 uur Hatha Yoga door Martyn Hoogstra. 
14.00 uur Universal Tao meditatie door Ilona Botterweg. 

We willen iedereen uitnodigen mee te mediteren voor wereldvrede en een gezonde aarde voor iedereen. De hele dag zijn er diverse kleine workshops op het strand, van massage tot tarot, van healings tot yoga dance. Vanaf 15.00 uur is DJ Tommy de sfeermaker; vanaf 17.00 uur Lex Empress live on stage!

Donaties van deze dag komen ten goede aan het project Plant a Billion. Voor iedere gedoneerde euro planten wij een boom in het regenwoud van Brazilië. Dit project levert een bijdrage aan de strijd tegen de klimaatverandering en zorgt voor schoon drinkwater en werkgelegenheid voor miljoenen mensen. Kijk voor meer info op www.plantabillion.org.

Natural Yoga verzorgt deze hele zomer al met veel succes yogalessen op (o.a.) het strand van Blijburg en spaart daarmee bomen voor het regenwoud in Brazilië. Wil je meedoen of wil je meer informatie over de Global Mala, kijk op www.naturalyoga.nl of mail naar noelle@naturalyoga.nl. Zij houden je dan op de hoogte over het definitieve programma van die dag!

Entree gratis