BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Pannenkoekfabriek 4 kids

BlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Sunday 19 September 2010


Net als bij "De Smaak van Noord’ in september 2009 bouwen de Taartrovers op in samenwerking met Hotmamahot een pannenkoekenfabriek op Blijburg.  Kinderen kunnen in deze fantastische fabriek aan de lopende band pannenkoeken bakken!Het principe
Het beslag mengen ze met een grote boor en door aan een touwtje te trekken stortte het pannenkoekencement vervolgens in een van de pannen op het vuur. Daarna draait hij nog een rondje op een platenspeler en druipt er een lekkere klodder stroop in mooie cirkels overheen. Voordat deze knapperige goudbruine koek de fabriek kan verlaten word er met de ventilator nog een heerlijk wolkje poedersuiker over je pannenkoek heen geblazen..


Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…