BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Theater a la Carte!

BlijburgBlijburg

Sunday 19 September 2010


Blijburg
is proud to present de 1e editie van "Theater a la Carte!",  een avond op Blijburg die in het teken staat van theater en dineren. We bijten de spits af met niemand minder dan het theatergezelschap van Hendrick-Jan de Stuntman met de voorstelling MEGA POLL uit 2009.

De Stuntmannen hebben al vele jaren op de Parade meegedraaid en gaan vanavond al hun Parade-kunsten op het strand van Blijburg vertonen in een grote blauw-gele circustent waar u niet omheen kunt!

Kom kijken! Er zijn 5 voorstellingen! Een BLIJzondere avond uit met een theater & dineren voorafgaand aan de voorstelling.
Los alleen de voorstelling bezoeken kan natuurlijk ook.

Mega Poll Wie A zegt had ook B kunnen zeggen

In de voorstelling Mega Poll wordt het thema keuzevrijheid van allerlei kanten belicht. Kort samengevat: wie A zegt, had ook B kunnen zeggen. Of XYZ.

Mega Poll
richt zich op het benauwende van keuzevrijheid en op de keuzestress die daar uit voort kan komen. Wie bewust wil kiezen tussen links of rechts, wel of niet zoenen, een kans grijpen of 'nee, toch maar niet' zeggen, kan daar soms jaren later nog slecht van slapen. We zitten mooi opgescheept met die vrije wil en ondanks verwoede pogingen die verantwoordelijkheid af te schuiven moeten we toch telkens onze eigen weg kiezen.


Aanvang diner: 19:00 , uiterlijk 19:30
Aanvang
voorstelling: 21:00

ticket voorstelling                               : € 8,-

ticket diner & voorstelling                  : € 27,50  (excl. VVK-kosten)
ticket diner & voorstelling a/d deur   : € 30,-

Klik hier voor tickets »