BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Barreldag voor Amsterdam-Dakar

Blijburg

Saturday 25 September 2010

Doe jij mee aan Amsterdam-Dakar Challange of ben je gewoon gek op Barrels?

Kom dan zaterdag 25 september om 13:00 naar de inmiddels beruchte Barreldag op het strand van Blijburg. Hier kan je als deelnemer de andere teams ontmoeten en kun je jouw al dan niet gepimpte barrel showen. Praktische zaken zoals de nodige prikken en briefing voor aanvang challange, komen ook aan de beurt.Voor de deelnemers:

Naast de kennismaking met je eigen groep, kun je de mensen achter de goede doelen ontmoeten en je tanden zetten in de BBQ die vanaf een uur of 17.00 zal branden. Familie en vrienden kunnen aanschuiven.
Op de Barreldag staan de prikstations klaar en kun je na advies van het medische team alle vaccinaties regelen. Je koopt jouw prikken tegen Challenge prijzen en je bent daardoor goedkoper uit dan de gemiddelde GG&GD bij jou om de hoek.
Bij de tent van de army dump kun je rijplaten, sjorbanden, jerry’s en andere handige zaken inkopen tegen scherpe prijzen.
De organisatie geeft in de loop van de middag een briefing met alvast een aantal belangrijke tips. De laatste briefing zal per groep plaatsvinden op de vertrekdagen.

Een aantal stichtingen zullen aanwezig zijn om je alle info te geven over hun projecten. Tenslotte kun je de teams uit jouw groep aanspreken en uitzoeken aan wie jij het meest zult hebben om je uit het zand te krijgen en bij wie je waarschijnlijk het meest onder de motorkap zult liggen.

Kortom, zorg dat je erbij bent!