BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Rondje IJburg 2010

Blijburg

Saturday 25 September 2010


Rondje IJburg 2010: een lustrumrondje!
Het is alweer de vijfde keer in het bestaan van onze vereniging dat de Activiteitencommissie het jaarlijkse Rondje IJburg organiseert.

Alle leden - en ook niet-leden trouwens - worden bij deze uitgenodigd om op zondag 26 september aanstaande mee te doen aan dit ongelofelijke spektakel voor alles wat vaart zonder motor. Prijzen worden uitgeloofd in de categorieën ‘aangedreven door de wind’, ‘aangedreven door spierkracht’ en voor ‘het meest originele vaartuig’. Nieuw dit jaar zijn de mannen en vrouwen op met spierkracht voortgedreven surfplanken, de zogenoemde SUPPERS (stand up peddelaars). Je ziet ze op IJburg regelmatig oefenen in de grachten.

Ook voor de jeugd tot 12 jaar is er weer een Minirondje in optimistjes, dat van start gaat voordat de andere deelnemers in hun vaartuigen mogen springen.

Het spektakel begint om 13 uur op het strand bij strandtent Blijburg. De laatste deelnemer zal omstreeks 16 uur finishen. Voor iedereen is er na de prijsuitreiking in de strandtent nog een drankje toe.

Heb je zin om mee te doen? Meld jezelf (of je zeilende spruit) aan via rondje@wvijburg.nl of schrijf je op de dag zelf vóór twaalf uur in bij de starttafel op het strand. Publiek is uiteraard ook welkom. Dus vaders, moeders, en andere aanhang, komt allen zondagmiddag 26 september naar het strand!