BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Van Eigen Bodem

Blijburg

Saturday 16 October 2010Het is de HOOGSTE tijd voor een feestje *VAN EIGEN BODEM*


In de vroege herfst gaan we dansen met zijn allen. Met z'n ALLEN ja, dus zorg dat je erbij bent! Zaterdag 16 oktober hebben we in het paviljoen van Blijburg een paar pareltjes van DJ's die jullie van 22:00 tot 03:00 automatisch de dansvloer optrekken.
Heerlijk relaxte Herfsttunes in de house- en dubsferen. Van Funky House tot Tech House tot Reggaedub & Dubstep: alle remmen los dus!Om 22:00 wordt de avond geopend met heerlijke opwarmende funky house door de special guests: Cincity' s Yazz. Hierna zullen (onze Fransman) Yo de Montpellier, Daniel Kane en DJ Remi elkaar opvolgen met plaatjes in de stijl van House, Tech en Reggaedub/step. Onze resident M-Cecile zal de avond afsluiten met haar prachtige magische melodieuze tunes in een perfecte mix van Acid Jazz tot Electronic Beats.

Al dit heerlijks wordt ondersteund door de VJ's Fratsemacher en LIXYZ

En een feestje op Blijburg is geen feestje zonder verrassingen...
Dus die blijven nog even verrassing, maar 't vuur zal sowieso :) weer branden. Check volgende week voor wat tipjes van sluiers...


toegang €7,50


 ♥ ♥ ♥ Blijburg aan Zee ♥ ♥ ♥

Klik hier voor tickets »