BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Special visit: Sinterklaas @ Blijburg

BlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Saturday 04 December 2010


Onze goedheiligman komt nu al vijf winters door de kou met zijn kleine bootje naar Blijburg. Voor de buurtkinderen van IJburg en hun vriendjes maakt de Sint een korte Blijburg-stop, deelt hij kadootjes uit en leest voor uit zijn alwetende boek. En natuurlijk zingen we uit volle borst. De kinderen die lief zijn geweest en die het durven mogen bij de Sint op schoot.

De beste stokoude Sint arriveert zaterdag 4 december 2010 om 11.00 uur in de ochtend. Tijdens of na de 'meet and greet'  met de Sint kunnen de ouders zich te buiten gaan aan heerlijkheden uit onze keuken. Speciaal voor deze 4e december hebben wij een Speciale Sinterklaasbrunch samengesteld voor jong en oud.

Voor aanmeldingen en informatie mail naar productie@blijburg.nl.

Omdat de Sint helaas geen 20 meer is en niet heel veel drukte tegelijk aan kan is er een max aan het aantal kinderen die mee kunnen doen.

Wees daarom snel met reserveren (Ouders!!).