BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Jammen met Hotel!!!!

Blijburg

Sunday 12 December 2010


Vol trots nodigen wij alle Blijburgers uit om vandaag, zondag 12 december, te komen genieten van een jam-sessie de band Hotel !!!
Met veel passie brengen de bandleden van the band HOTEL een dampende door blazers gekleurde onstuimige muziekmix. Als echte festivalband (de groep speelde op onder meer Polé Polé, Mundial, Noorderslag, Robodock en Contrabanda festival) is de sfeer soms melancholiek en intiem, maar meestal feestelijk en uitbundig, met een ruige rock & roll- thematiek in de teksten.

Voor de muzikanten uit acht verschillende landen -Kroatië, Nederland, Mexico, Argentinië, Koerdistan, Bulgarije, Tsjechië en Chili- is het vermengen van de diverse culturen een vanzelfsprekendheid. Van rootsy Americana, rhythm & blues, salsa, pop, jazz, samba en ska, met hier en daar invloeden uit de Balkan.

Waar bij andere bands uit de 'musica mestiza-beweging' de latin- en reggea-invloeden overheersen, beroept the band HOTEL zich meer op de fundamenten van de mariachi, soul en Americana. Dit grenzeloze gezelschap van creatievelingen ging al meerdere keren op tournee door Europa en maakte bovendien enkele poëtische theatershows.

Het resultaat is te horen op hun debuutalbum 'the world of Hotel' (Coast to Coast) en inmiddels is de band druk bezig met hun 2e album dat eind augustus is uiktgekomen.


The band HOTEL LIVE:

Claudio Encina- percussion and accordeon
Arjan Amin - leadvocals and accordeon
Stefijn Lehr - guitarrón B
Ranko Galoiç - guitar
José Luis 'el Coyote' Fuentes - vihuela
Luis Diaz - drums
Raya Hadjieva - trumpet
Marian Masik - trombone