BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

NIEUWJAARSDAG !! Laten we eerst ontbijten en dan een borrel pakken! 12.00 Open!

Saturday 01 January 2011

NIEUJAARSREDEN 17.00 Kamiel Proost.


Blijburg maakt de hele dag ontbijtjes voor alle katerkopjes uit de stad. Uitsmijters om je vingers bij af te likken met een Paracetamol en een sterke kop koffie staan we op je te wachten. Achter de DJ tafel fijne dj's met lekkere plaatjes. Tot we omvallen.


Nieuwjaarsduik doen we dit jaar in een tobben!! Gezien het dikke ijs voor de deur en de naar ons idee wat gevaarlijke situatie zien wij af van een duik in het IJsselmeer. Een stoere onderdompeling in de grote tobbe lijkt ons de beste oplossing. Dus voor wie durft kun je v.a. 14.00 diep op de bodem van de tobben duiken, en je nieuwjaarswensen in vervulling laten gaan. 
Wij zullen voor je klappen als je eruit komt.

Nieuwjaarsreden Is om 17.00 van Kamiel Proost. Laten we het glas heffen op het nieuwe jaar en ons oor heel even te luisteren leggen. Het zal de moeite van het nieuwe jaar waard zijn. Komt dus ALLEN & Daarna nog even dansen.