BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Abby’s Gospel night

Blijburg

Saturday 29 January 2011

Blijburg Goes gospel! A sing along evening that lifts you up were you belong. Op iedere laatste zondag van de maand.

Miss Autumn leaves (www.missautumnleaves.com) of voor ons Ebby is een van de beste gospel zangeres van nederland. Met een internationale carrière en een stem als een goddelijke klok staat Ebby garand voor gospel van het hoogste niveau. Ebby zingt recht uit het hart. Het idee van Ebby’s night is dat er gezongen wordt door iedereen. Abby zingt oude en nieuwe Gospel en improficeert.

De entree is gratis, maar mocht je Ebby willen helpen haar droom te verwezenlijken Dan staat er een donatie-pot op het podium waar gespaard wordt voor een opvanghuis in Nederland voor pubers die extra steun nodig hebben.