BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Benefiet Avond

BlijburgBlijburg

Wednesday 23 March 2011

Benefiet Avond
Op 23 maart wordt er op Blijburg een groot benefietdiner georganiseerd met optredens van o.a. Candy Dulfer, Hind, de 3 J’s, Xander de Buisonjé, Louis van Dijk & Berget Lewis en gastspreker en neuroloog Leonard van den Berg, om aandacht te vragen voor de dodelijke, maar nog veel te onbekende spierziekte A.L.S. Met de opbrengst zal de documentaire ‘ALS de Dood’ worden gerealiseerd. Vanaf oktober 2010 tot nu toe volgen we Miron Komarnicki en we gaan door tot het einde. De film opent met de begrafenis van Miron.
 
In Nederland sterven er meer mensen aan A.L.S. dan aan aids, maar de ziekte is te klein om voor de farmaceutische industrie interessant genoeg te zijn. De stichting ALS geeft m.n. geld aan wetenschappelijk onderzoek en richt zich minder op de vergroting van naamsbekendheid. Vandaar deze unieke benefiet avond op Blijburg in Amsterdam. De avond belooft meerdere optredens met artiesten van naam, een veiling, heerlijk eten en korte fragmenten uit de documentaire. De opbrengst is om de film af te kunnen maken en daarmee de naamsbekendheid van de ziekte te vergroten.
 
Aanmelden: info@alsdedood.com o.v.v. reservering Blijburg.
 
Tijd: 19:00 – 23:30 (vanaf 18:30 uur inloop / bekendmaking opbrengst: 23:00 uur)
Datum: woensdag 23 maart, 2011

Kosten: €100,- per couvert (tafels van 6, 10 of 12 personen, maar ook aanschuiven aan de vriendentafels is mogelijk).
De inschrijving is pas actief als het geld is overgemaakt op de speciaal voor de film geopende rekening: 126.233.837, t.n.v. Stichting vrienden van vrienden van Miron, te Bruchem.
Je kunt voor u zelf reserveren of een tafel samenstellen, zodat u zich als groep aanmeldt.

Vanaf 21:45 gaat de zaal open voor nieuwe gasten
Entree € 20,-

Foto: Miron heeft als laatste wens dat de film er komt, zodat zijn zoontje van 4 Zoran later toch een beeld heeft wie zijn vader was...