BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

De Buurt Draait Door

BlijburgBlijburg

Friday 25 March 2011

Verslag Buurt Draait Door

Blijburg houdt geen winterslaap, maar blijft doordraaien. Op vrijdagavond 4 maart mochten ‘Buren van Blijburg’ hun platen draaien voor IJburgers en Blijburgers. Het werd een gezellige avond die versnelde tot een dolle nacht toen de beats begonnen te dreunen.

Het begon nog zo rustig toen een grote groep buren en vrienden aan een lange tafel gezellig samen at, waarbij opvallend veel Blijburgers werden besteld. Het zijn dan ook sappige burgers! De DJ’s bleven nog op de achtergrond met lounge en jazz. Wat eet dat toch heerlijk…

Terwijl Blijburg volstroomde en de biertap ook begon te stromen, begonnen de ‘Buren van Blijburg’ vanachter de draaitafel de vloer te domineren met lekkere en herkenbare muziek: disco, hiphop, old skool en rock opbouwend naar dance, ingeluid met het krachtige Snap-The Power!!

Diep in de rustige nacht konden de buren lopend naar huis, nog nawiegend op het ritme van de muziek als zeelieden na maanden op een schommelend schip. Dank aan Blijburg voor de gelegenheid!!

Groetend,

 Uw gastheren DJ Leroi, MC Tinus en DJoek

Te boeken via 0652-618617 (Douwe Boersma)