BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Lente Feest

Blijburg

Saturday 26 March 2011

Het is weer tijd voor een goed feest, daarom is op zaterdag 26 maart het grote Lente Feest van Blijburg.

Wij barsten weer van de energie en we hebben weer veel mooie verrassingen bedacht, al zeggen we het zelf.

Voor al uw lentegeluk hebben wij DJ Gunnar, Jean d'Egbert, Geza Weisz & Zender in petto om er een dolle boel van te maken.

El Bongo en MR Zorab bestieren samen de karaoke kroeg van Blijburg. Met als top act de wilde stier die zelfs u kunt temmen!!! Buiten een alternatieve lentereiniging waar je van kunt dromen.
Tussen de wapperende doeken en midden op het strand staat een huifkar als sauna en een limo met bubbelbad!! VJ Fratsemacher licht het geheel tot een sprookje uit.

Eerder aan tafel kan ook tijdens ons Lente Diner. Chefkok René Piqué maakt een zeer smakelijk diner waar alle makers en dj's van het feest bij aanwezig zullen zijn. Dit begint om 19.00 uur. Het Lente Diner wordt u aangeboden voor €31,50 inclusief entree ticket.

Dit Lente Feest is een samenwerking van Blijburg, Cirque Excentrique en alle DJ's en kopstukken op de avond zelf. Let's reunite and feel good!

Dit alles, zaterdag 26 maart op Blijburg. Van 22.00 tot 05:00. Diner begint om 19:00. Graag reserveren! Zeker zijn van een ticket? Koop snel een ticket online! http://www.blijburg.nl/tickets

Kaarten a €12,50 zijn ook aan de deur verkrijgbaar. Maar op = op.