BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Suna's Dans Diner

BlijburgBlijburg

Saturday 02 April 2011

ELKE 1E ZATERDAG VAN DE MAAND!

 

SUNA'S DANS DINER

Suna’s Dans Diner is een totaal verzorgde en vrolijke avond uit waarbij je geheid op de dansvloer eindigt. DJ Suna  draait fijne dans plaatjes en wordt hierbij ondersteund door de stoute maar willige snoepmeisjes bekend van de Parade. Volkomen tevreden, culinair verwent, totaal uitgeput en optimaal gelukkig zullen onze gasten die zich in het onbekende hebben gestort op huis aangaan. Verwacht een leuke dansvolle avond met lekker tafelen.


Het driegangen menu wordt met zorg voor u bereid door chef-kok Rene Piqué en zijn voltallige keukenteam. Suna’s Dans Diner is een totaal avondje uit.

De twee maandelijkse Dinnershows van Blijburg beginnen om 19.00 uur. Prijs 39,50 PP. Inclusief een heerlijk drie gangen menu en een welkomst drankje. Reserveren kan op de website www.blijburg.nl of bel met Blijburg op 020.4160330.

Voor dit dinerarrangement kunt u reserveren op 020-4160330 of kijk op onze website en bestel uw kaarten direct online via www.blijburg.nl/tickets .


 


Klik hier voor tickets »