BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Open Atelier Route

Blijburg

Saturday 16 April 2011

3 kunstenaar zullen tijdens de open atelierroute oost zaterdag 16 en zondag 17 april 2011 op blijburg te zien zijn:  Marjolein Innemée (schilderijen en keramiek), Ferry Reijnders ( Schilderijen) en Richard T. Voller (heart chakra’s painting)
 
Het werk van Ferry Reijnders lijkt bijna te leven. Zijn schilderijen lijken op het eerste gezicht statisch, maar de figuren zitten op wonderbaarlijke wijze vol leven en beweging. Dit komt doordat de kunstenaar er in slaagt het vluchtige moment van een beweging, die nog verder gaat, nog niet afgesloten is, op het doek te vangen. 
  
Marjolein Innemée’s werk kenmerkt zich door expressief kleurgebruik en sterke lijnen. Portretten, pentekeningen en illustraties voor kranten oa Volkskrant en Trouw. In  diverse Nederlandse musea hangt permanent werk. Haar werk heeft een duidelijke signatuur en is abstract en figuratief te noemen. 
Tijdens de atelierroute op 16 en 17 april zal ze op zaterdag een speciale kinderworkshop geven. www.ikenmijnkunst.nl of www.marjoleininnemee.nl
 
Kinderknutsel Workshop ‘Avant-garde Collage op papier’
Zaterdag van 13.30 uur tot 15.30 uur
Kosten 5 euro per kind inclusief materiaal
Van te voren bij blijburg per mail blij@blijburg.nl of telefonisch reserveren op 020-4103550
Maximum van 8 kinderen dus reageer snel!

Richard T. Voller, an English artist, is known as “The Heart Chakra Painter”. For this weekend, he will be performing live heart chakra painting at a special discounted price of only Euro 22 per person (children Euro 11 each, without Reiki). His abstract artworks are vibrant in colour, full of texture and layers, and bold in content; Cosmic Energy & Divine Feminine. The session includes 10 minutes of Reiki to open up the heart. Once the love is flowing, Voller uses a variety of vibrant paints to manifest the love energy as a painting on to your clothing. You will be ‘Touched by Art’. 

Black T-shirts are available for Euro 5 each or you can wear your own clothing. 

Voller became known as ‘The Heart Chakra Painter” after painting DJ Isis’ heart chakra in the summer of 2010. DJ Isis is one of the world's top ten female techno DJ’s and also the Night Mayor of Amsterdam. For more information, please visit his website: www.TouchedByArt.org

Ps. Naast schilder is Ferry een goed portrettekenaar, op Blijburg zal hij snelportretten van mensen tekenen".