BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

KONINGINNEDAG

BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Saturday 30 April 2011

Blijburg viert feest op Koninginnedag!!

Met spelletjes, vrijmarkt, bandjes en dj’s maken we er op het strand een groot feest van. Koninginnedag aan het water is bedoeld voor alle Amsterdammers die zin hebben om deze dag aan het strand te vieren. Of je nu uit het centrum komt en een veilige haven zoekt, of omdat je een IJburger bent, die lekker dicht bij huis wil blijven. Iedereen - groot en klein - is welkom om er met ons een feest van te maken.

De hele dag door treden er bandjes en DJ’s op. Zo hebben we optredens van The Mosquitos, De Softies, straatorkest Toeters en Bellen, Amsterdam School Band en achter de draaitafels DJ Yoyok, Didier Stijn en als afsluiter (17:30)Kareem Raïhani en niet te vergeten Buurmannen DJ's: Roeliches & Bass.

Ook is er een aparte kinderknutsel-programmering, onder toezicht van IJlife en Bridgemakers. De dag begint om 09.00 uur met de vrijmarkt, waarbij iedereen is uitgenodigd om op een kleedje spulletjes te verkopen. Blijburg zorgt zelf voor eten en drinken, maar bijzondere ideeën kunnen van te voren worden afgesproken. Tot 21.00 uur wordt er gezorgd voor muziek en voor kinderplezier.

Voor €3,50 kun je naar binnen (dit geldt alleen voor bezoekers, niet voor verkopers) en speel je automatisch mee met onze loterij. Kinderen tot 12 jaar komen gratis binnen.

Als je zelf iets uitzonderlijks wilt doen en we kunnen je helpen of je vindt het leuk om dit op onze site te vermelden mail dan snel naar  suzanne@blijburg.nl . We zijn vastberaden om er een mooie dag van te maken.

Vervoer: vanaf centraal station rijdt pendelbus 326 naar Zeeburg. Vanaf Zeeburg rijdt lijn 26 naar Ijburg. Voor meer informatie check: http://www.iamsterdam.com/nl/placestogo/openbaar-vervoer-gvb-op-koninginnedag/483dfa15-a86e-4ce3-aba7-e8d00cf4fd90