BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Gangmakers

Blijburg

Saturday 04 June 2011

Blijburg verandert zaterdag vier juni in een zwoele, dampende stranddiscotheek. Want net als vorig jaar zijn de Gangmakers weer van de partij voor een heerlijke avond aan onze eigen Amsterdamse binnenzee.

Natuurlijk pakken we het dit jaar net iets groter aan. Al vanaf 19 uur klinkt de eerste deephouse, nu-disco en future dance over het buitenterras. Relaxed op je slippertjes een beetje dansen, een beetje kletsen, lurkend aan een welverdiende cocktail. Later gaan we binnen vrolijk verder totdat de damp op de ramen staat.

We hebben al ruim honderd aanmeldingen binnen. Bijvoorbeeld van de mensen achter Supershirt (www.supershirt.net), die bij ons hun verjaardag vieren. Als jij de beste dancemoves hebt, de mooiste outfit, (of gewoon het juiste lootje trekt:), win je een van hun creatieve ontwerpen.

 Kortom, zaterdag 4 juni stap je op je fiets en zoek je ons op voor een zeldzaam leuke avond bij de Gangmakers op Blijburg.

Gangmakers dj-collectief
deephouse/nu-disco/future dance 
www.gangmakers.com

Vanaf 19:00 buiten en van 22:00 tot 03:00 binnen.
€8 entree voor binnen.