BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

1e pinksterdag

BlijburgBlijburg

Sunday 12 June 2011

Het Droomfestival vindt plaats in het pinksterweekend van 11 en 12 juni bij Blijburg aan Zee. Twee dagen lang zijn er op drie verschillende podia bijzondere bands, dichters en DJ’s te horen. Naast een uitgebreid kinderprogramma gedurende de dag is er een hippiemarkt, spiritual spaces en een scala aan acts & performances. Dit tweedaagse festival voor jong en oud wordt gedragen door creatieve en vrije geesten en zit bomvol liefde....

Het Droomfestival is ontstaan in Wijk aan Zee in 2001. Nog steeds keert het festival iedere twee jaar terug op het strand van Blijburg. Vanuit de behoefte naar creativiteit, samenwerking en kunst ontstaat telkens weer een prachtig festival onder de rook van Amsterdam. Inmiddels is het Droomfestival uitgegroeid tot een toevluchtsoord voor vreemde smoeshanen, vrolijke snuiters en kleine en grote dromers. Dit jaar organiseert Blijburg in samenwerking met REBARB, Mirror Centre, Magic Bubble, El Natty en The Golden Temple Tipi voor de zevende keer het Droomfestival. Het resultaat is een fantastiche line up.

MUZIEK

Zaterdag:

BLIJBURG STAGE:
Blind Parade, 4tuoze Matroze, Rhythm-Ites, Bredda Marcus, El Rub-a-Dub, Koffie, San Proper

MAGIC BUBBLE STAGE:
Ben & Franklin, Bomba Roja, David Celia, TentemPies, Perquisite, DJ Stroke69


GOLDEN TEMPEL TIPI STAGE:Niña, Christopher MAX, Julius Joker, Mantra Monkeys, Shiva Bros, Peter Pluer & Djem van Dijk, Gabriel Jones, Coco Jones, Takini, Piet Paulisma, Urja, Naleye, Dynamic.


Zondag:

BLIJBURG STAGE:
Krien Jozef, El-Rub-a-Dub, Tommie, Benny Sings, M-Cecile, Jules, Hope Dealers, Zender, Zorita, Stefano Richetta

MAGIC BUBBLE STAGE:
Cindy Peress & Band, Levi Silvanie, Boys Named Sue, Dubblehead, DJ Ramses Hoppa

GOLDEN TEMPEL TIPI STAGE:Christopher MAX, Julius Joker, Mantra Monkeys, Celine, Gabriel Jones, Coco Jones, Takini, Piet Paulisma, Urja, Naleye, Dynamic.


OVERIGE AREA'S


SPIRI CORNER: Mirror Centre organiseert beide dagen vanaf 12:00 uur de Spiri corner met een doorlopende programmering met healers, readers, masseurs, de volgende workshops; Flowfitness, Zumba, Biodanza, Balanstraining, Tantricdance, Trancedance, Kinderyoga, Balancedbreathing, Mindfullness en lezingen over dromen, slapen en de Week-up in 2012.

KIDS CORNER: De  Kids club van Celistine en Uit je Doek met workshops, tooien maken, glittertatoos, Schminken voor de kleintjes, tooien en dromen vangers maken. Schilderen op kanvas en op elkaar en nog veel meer lol. Tevens zijn de geheimschrijvers aanwezig en Lennard en Pinky met hun weergaloze en prachtige kostuums. Ook Is er een spring kussen om uit je dak te gaan.

HIPPIE MARKT: Voor scharrelaars en gelukzoekers met oog voor schoonheid is er de Hippiemarkt. Een vrolijk gebeuren met mooie spulletjes voor jong en out.

KAARTVERKOOP

Kaarten kosten in de voorverkoop  14,00 per dag en 25,00 voor een passe-partout. Aan de deur: 17,50 per dag en 30,- voor een passe-partout. Kinderen onder de 12 betalen 5 euro en kinderen onder de 5 jaar kunnen lekker gratis naar binnen.. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Blijburg aan Zee, Mirror Centre en via de website www.blijburg.nl/tickets

Het droomfestival steunen of vrijwilliger zijn dat kan en daar worden we blij van. Mail naar suzanne@blijburg.nl. Het Droomfestival kent geen gastenlijst alleen maar supporters en wordt o.a. ondersteund door het Lloyd Hotel, Centercom, 28 Black en Brand Bier.

Droomfestival
11 en 12 Juni 2011
Blijburg aan Zee
Muiderlaan 1001
1087 VA Amsterdam
Tickets: www.blijburg.nl/tickets, Mirror Centre, Blijburg aan Zee
Dagkaart: 14,00 (voorverkoop), 17,50 (deur)
Passe-partout: 25,00 (voorverkoop), 30,00 (deur)