BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Summer of Love

BlijburgBlijburg

Saturday 25 June 2011

Op 25 juni viert lesbische glossy Zij aan Zij samen met Girlesque events de Summer of Love op het strand Blijburg in Amsterdam. Klokke 12 uur gaan de poorten open voor een lange zinderende dag aan de Amsterdamse zee. Een dag die volledig in het teken staat van de lesbische liefde in al haar kleuren.

Summer of Love is vrijheid, inspiratie, sensualiteit, vriendschap, respect en vrouwenliefde. Op het strand staan tenten waar optredens plaatsvinden, waar masseuses hun zachte handen laten wapperen en waar spiritualiteit hoog in het vaandel staat. De dag en avond die tot 23 uur duurt is één groot dansfeest. De voetjes gaan al vroeg van de vloer/het zand. Veel optredens, veel DJ’s, veel mooie vrouwen, veel summerfun.

Bij een groots vrouwenfestival hoort een grootse line up: DJ’s Rosa G, Puck & Natasha, DJ Dees, Suna, Miss Sunrise, Bo Monde en Manu Tavares (voorheen DJ FatFuck) zorgen voor zomerse chill house en onvervalste danskrakers.

Daarnaast staan een aantal spetterende optredens van onder andere Drag King Sexy Galexy & the Village Kings, Burlesque-star Pepper Minsky, Maya Mertens likes this., Kris Berr y, Shishani op het programma. Het geheel wordt gehost door Jennifer Muntslag a.k.a. JNM The Naked MC. Om de spanning wat op te voeren houdt de organisatie nog wat spectaculaire verrassing optredens achter de hand. Dat we het hier over grote namen hebben, mag duidelijk zijn.

Voor het Summer of Love festival bundelt Zij aan Zij haar krachten met Girlesque vrouwenevents. Organisatrice Bianca Moerel weet van wanten want haar feesten behoren tot de populairste van Nederland. Zij organiseert alweer voor het 5e jaar vrouwenfeesten in onder anderen the Sugar Factory, Paradiso en Club Up

Zij aan Zij is Nederlands enige glossy magazine voor vrouwen die van vrouwen houden. Het magazine verschijnt 8 keer per jaar en bestaat al bijna 20 jaar. Uitgeefster Maria van Oosten en hoofdredacteur Franc Craanen (voorheen AvantGarde en ja, hij is man) en hun redactie weten de tienduizenden lezeressen iedere keer te verrassen, verwonderen en inspireren met een zeer professionele glossy die niet onderdoet voor titels als LINDA, Elle en Opzij. Als vanzelfsprekend zal de voltallige redactie van Zij aan Zij op het feest aanwezig zijn.

12:00-23:00

Entree: €15 ex fee VVK, 22,50 aan de deur.

VVK (offline): Cafe Saarein, Pink Point, Savannah Bay (Utrecht).

Online ook via deze site en www.zijaanzij.nl,  www.girlesque.nl

https://shop.ticketscript.com/channel/web/start-order/rid/XRBS8YAF/language/nl