BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Klapstuk! op Blijburg

Blijburg

Saturday 09 July 2011

Klapstuk! op Blijburg

Zaterdag 9 juli is het zover, de extra lange zomereditie van het hardste Funk, Soul en Rock&Roll feest van Amsterdam! 11 uur lang kun je genieten van de rauwste Dj’s, de meest opzwepende bands en de bizarste verrassingen. Vanaf 18:00 trappen we af en naast de beste live muziek kun je lekker komen BBQ-en met je vrienden, een potje voetballen, blowen, waterpistoolgevechten en hamsterraces houden en jazeker, er zijn genoeg ballonnetjes voor iedereen….niemand die niet in een deuk ligt! Om de spanning wat op te voeren houden we nog een aantal verrassingen geheim, maar je mag er van uit gaan dat het weer grensoverschrijdend is. Vanaf 22:00 klappen we binnen verder en rocken we door tot 05:00! BAM! 

11 uur lang klappen voor 11 euro met 6 Dj’s, live bands, de dolste dwaasheid en 100% Swing! Kom ook lekker eten en genieten van de acts, extra kosten voor de Dikke-Blijburg-BBQ zijn 15,-.

Bovenal zijn we trots op de mooiste Swing&Soul line-up tot nu toe:

Leroy Rey (Wicked Jazz Sounds), Steven de Peven (Planet Caramba!), Eindbaas (Costa del Soul), Edgar (Cultheld in de Making), Herrie Gekkenhuis (3xNiks) Dj Laurence en de Koppersnellers!

Kowabunga!

Klapstuk!

vvk via http://www.decarrousel.com/