BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Strange Fruit

Blijburg

Saturday 23 July 2011

STRANGE FRUIT LAAT ZON SCHIJNEN OP BLIJBURG. 

Ook zo'n zin in zomer? Zet aanstaande zaterdag 23 juli dan maar in je agenda, want dan zal Strange Fruit een eenmalige avond hosten op Amsterdams leukste stadsstrand Blijburg. Weer of geen weer, de temperatuur zal tot tropische waarden stijgen met de warme beats van dj’s Lucky Dubz en Thelonious. Deze dj’s zijn tevens de drijvende krachten achter Strange Fruit, bekend om haar sterke programmering met cutting edge artiesten en dj’s op het gebied van funk, soul, boogie en hiphop met een snufje electronisch. Lucky Dubz en Thelonious zijn al meer dan 10 jaar berucht binnen de Rotterdamse muziek scène vanwege hun enorme muziekkennis en ervaring achter de draaitafels. Vanuit hun gezamenlijke liefde voor muziek is het ‘Strange Fruit’ concept circa 6 jaar geleden geboren.

De afgelopen jaren hebben zij dan ook dj’s zoals Floating Points, Theo Parrish, Flying Lotus en Benji B te gast gehad en live concerten van Mayer Hawthorne, Bilal, Little Dragon en vele anderen gehost. Bekende of minder bekende artiesten, bezoekers worden altijd muzikaal verrast met kwaliteit.Voor Blijburg zullen Lucky Dubz en Thelonious een speciale back-to-back set draaien waarbij je afro beat, disco, uk funky, soulful house, hiphop en veel meer kan verwachten. Samen met zon en strand staan deze ingrediënten garant voor een perfecte combo die binnen en buiten voor een stralende menigte zal zorgen. Dus of je nu slippers of paraplu's uit de kast moet halen, de zon zal sowieso stralen op Blijburg de 23e! Tot dan!

http://www.strangefruitmusic.wordpress.com

Wanneer? Zaterdag 23 juli van 22.00 – 03.00
Waar?  Blijburg aan Zee - Muiderlaan 1001, 1087 VA, Amsterdam
Damage?  € 8,-