BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

New Dutch School

Blijburg

Saturday 30 July 2011

Na meerdere malen succesvol in Arnhem te zijn geweest, is nu Amsterdam aan de beurt. Op 30 juli is Blijburg aan zee het decor van een nieuw fenomeen namelijk: de New Dutch School // Beachclub editie. Deze editie is totaal iets anders dan wat jullie van ons gewend zijn.

Deze editie zal buiten om 18.00 buiten op het strand beginne zodat jullie voorzien worden van muziek tijdens het genieten van het zomerse weer. Voor de mensen die geen genoeg krijgen van de muziek, gaan we om 22.00 uur naar binnen om het dak er af te knallen. De heren die jullie gaan voorzien van het muzikale gedeelte zijn stuk voor stuk oude bekende van New Dutch School. William Köster, Tijn Benedek, Jimmy van Eschid en Ici Sans Merci zullen er voor zorgen dat ook de Beachclub editie een avond/nacht wordt die voor herhaling vatbaar is. Deze avond zal voort duren tot 03.00 uur.