BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Goed Bedoeld

Blijburg

Saturday 27 August 2011

Goed Bedoeld komt eraan! Op zaterdag 27 augustus gaan we los op Blijburg Aan Zee in Amsterdam, want dan organiseert Ubuntu Theatre Organisation: Goed Bedoeld, een goed feestje voor een goed doel.

Thuisblijven is geen optie, want er zijn mooi dingen te beleven zoals optredens van: Schradinova, BCUC, PLeaSe! en The Souldiers. Ook de beats van DJ Marnix, Polly F, San Proper, Stefano Richetta, Zender, Jules de la Courgette, D-Lev & J Smyls en Hellie Berry zullen tot diep in de nacht te horen zijn.

Verder is er van alles te zien en te koop, zoals Live Art. Een veiling met stukken van o.a. Vage Gasten, Parra, NNieborg en Universe on a T-shirt. Geniet van zonnige cocktails en lekker Afrikaans eten, ga naar een Afrikaanse kapper en wees erbij als we een live Skype verbinding met ons project in Ghana tot stand brengen!

Gastheer en gastvrouw op Goed Bedoeld zijn Ronald Snijders en Anna Drijver.

De opbrengst van dit feest komt geheel ten goede aan de twee Ubuntu projecten in Zuid-Afrika (Johannesburg en Kaapstad)! Straatkinderen laten stralen in hun eigen muziek-, theater-, film- of dansvoorstelling, over de hele wereld. Dat is wat Ubuntu doet en het liefst samen met jou.

Entree overdag gratis, s'avonds €12,50 (kaarten aan de deur). Goed Bedoeld begint om 14.00 uur en gaat door tot 03.00 uur, ook als de zon niet schijnt!

See U There!

Jij een te gek feest, straatkinderen een kans, want mens zijn doe je samen.