BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Sprookje met kerst door Willem de Ridder

Blijburg

Sunday 25 December 2011

Het kerstsprookje van Willem de Ridder in de kapel op Blijburg.  

Op zondag eerste kerstdag komt meesterverteller Willem de Ridder naar Blijburg om een sprookje te vertellen. Misschien wel een van de fijnste momenten van Blijburg in de winter. Met zijn allen om de houtkachel luisteren naar zijn geweldige, meeslepende en spannende sprookje. (Het zijn vooral sprookjes voor hele grote mensen, al vinden kleine mensen het ook echt wel leuk. ) De vertelling duurt anderhalf uur. Entree 6,50
wij raden aan kids vanaf 6 jaar.
Aanvang 14.00 uur in de kapel op Blijburg