BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

De Korte Golf Jam!

BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Sunday 01 April 2012

Het grootste jam spektakel van het Jaar! De korte golf jam op Blijburg

Lang, lang geleden toen wij als jonge honden begonnen met spelen, zingen en organiseren. Was er een bekende jam in de Korte Golf, een heerlijk cafe midden in de Regulierdwarsstraat van Amsterdam. We interviewden iedere week beroemde gasten en gingen daarna los op het podium. Nu na 15 jaar een kleine revival met al die muzikanten en mensen van toen en nu. Als je denkt; Oh Yeah Now I remember… Laat je snuit zien en kom. We zijn er ALLEMAAL. Wil je mee spelen meld je aan bij Martijn Roos op Blij@blijburg.nl 

Aanvang 17:00
Toegang Gratis