BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Soulful with Leroy Rey!

Blijburg

Saturday 18 August 2012

DJ Leroy Rey is door de jaren heen gegroeid tot een van de meest ervaren allround DJ's van Nederland. Zijn aanstekelijke energie op het podium, z'n grote passie voor soulvolle muziek en een fijne neus voor alles wat dansbaar is, maakt het voor niemand echt gemakkelijk om stil te blijven staan wanneer Leroy begint met draaien. Nu 10 jaar resident bij Wicked Jazz Sounds en een gig op Lowlands in het verschiet maakt deze avond op Blijburg een must om mee te maken.

Braziiliaanse funk, soul, hiphop en house: verwacht in ieder geval een groot en gezellig zomer feest!

DJ Leroy Rey (solo-set)
22:00-03:00

Gratis entree!