BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Openlucht bioscoop

BlijburgBlijburg

Wednesday 29 August 2012

Outdoor Cinema & Africa in the Picture slaan de handen ineen en vertonen hun mooiste Afrikaanse film op het strand bij kampvuur. Tegen een kleine vergoeding kun je een draadloze koptelefoon huren en de film in alle stilte beleven. Je kan lekker onderuit zakken op je eigen stoeltje of kleedje of breng je slaapzak mee voor heerlijke temperaturen. Natuurlijk hebben we ook strandstoelen of een verwarmend kleedje mocht je dat nodig hebben.

De daghap zal gekookt worden in Afrikaanse stijl en voor 15 euro hebben we een Blij-snackpakket met 5 ijskoude blikjes Heineken of voor 25 euro het Blij-wijn-pakket; een flesje rode huiswijn. Aanvullend met popcorn, m'm's, nachos met salsa en dropgoed (keuze uit twee).

De toegang tot de film is gratis, de huur van de koptelefoon is 5 euro. En dat alles onder de sterrenhemel van Blijburg!   

Bij slecht weer gaat de film ook door! Dan wordt het verplaatst naar de Trouwkapel en kan je daar gezellig film kijken.

Woensdag 29 augustus: Viva Riva! (Congo, 2010)

De met vele prijzen geprezen misdaad-thriller Viva Riva! laat het harde leven zien in de hoofdstad Kinshasa waar geld, rivaliteit en wapens ingezet worden om de mooiste vrouwen van de stad te veroveren.
Bekijk hier de trailer.

De film van woensdag 5 september wordt snel bekend gemaakt.

Aanvang: 21.00 uur