BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

KAY music

BlijburgBlijburg

Sunday 23 September 2012

Muzikaal is Kay geïnspireerd door een veelvoud aan artiesten, van Joe Cocker tot Lamb, Michael Jackson, Lou Reed en Nirvana. Maar Katja’s grote inspirator is Jimi Hendrix. “Jimi is mijn koning! Die man ís muziek, er zit niks tussen. Als hij speelt, is dat zo echt! Hij inspireert mij om als persoon ernaar te streven muziek te zijn, heel zuiver. Muziek is immers de meest spirituele vorm van kunst, je creëert het vanuit je pure gevoel.”

Evenals haar invloeden is It’s O-Kay een caleidoscoop van genres en stijlen. Katja schreef alles zelf: muziek, teksten, arrangement en zelfs de backing vocals. “De muziek komt vanzelf tot je, vaak uit onverwachte hoek. Het is eigenlijk een spiritueel proces. Soms op basis van een groove, maar ook door een bepaalde melodie of akkoordenschema.”

Met gepaste trots staan ze deze zondag op Blijburg! Vanaf 17.00 te stralen op ons podium...

17.00 uur
gratis entree