BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Orkest Ulysses ensemble

Blijburg

Sunday 23 September 2012

Het Ulysses ensemble leidt een zwervend bestaan. Al 11 jaar proppen 35 muzikanten zich met minstens zo veel instrumenten elke zomer in 4 busjes om een dikke week gecontroleerd te verdwalen in Tsjechie, Italie (3x de weg kwijt), Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje of Zwitserland. Deze zomer was Frankrijk voor de tweede keer aan de beurt. Maar nu op de terug stopt het gezelschap nog 1 keer; namelijk op Blijburg!

Op het programma staat natuurlijk Ravel en Debussy, maar ook Bernstein en Mozart, en natuurlijk Brel en Piaf, een vleugje amour, een hoop Amelie, en nog veel, veel meer. Het geheel wordt zo veel mogelijk in de rails gehouden door dirigent Stijn Berkouwer, maar er is toch altijd een kansje dat het ontspoort in een Braziliaans carnaval.

14.00 op Blijburg
entree gratis