BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Pasen op Blijburg

Blijburg

Sunday 31 March 2013

Blijburg houdt van Pasen omdat we niet zonder elkaar kunnen en omdat we eitjes zoeken leuk vinden. Hier is het dus feest. We doen de open haard aan spelen een spelletje, luisteren naar muziek en kletsen wat af. Maar er is meer.

Wat mag je verwachten.

Pimp je eigen paasbrunch op Blijburg Blijburg serveert een fijne paasbrunch van 10.00 tot 16.00. Vanaf 12,50 kun je een heerlijke brunch bestellen. Met soepjes en gerookte zalm kun je de brunch oppimpen en zo lekker maken als je zelf wenst. Let op reserveren vinden we fijn. Mail naar blij@blijburg.nl voor een tafel of je kunt bellen met 020.4160330   

Op eerste paasdag Blijburg is geopend vanaf 08.00 uur. Onze maandelijkse kofferbakken markt barst los op de parkeerplaats en ook de staanders willen graag koffie. We zijn dus vroeg open! De markt is zeer zeker bedoeld om de bezoekers gelukkig te maken, de verkopers blij en de spullen een nieuw thuis te geven. De markt is zeg maar een + + markt, Trek je klep open eindigt om 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op deze site.

Om 17.00 barst de muzikale jam van Blijburg los. Ook een maandelijks en blij initiatief. Steven de Geus en Djem van Dijk maken deze jam tot een muziekaal feest. Kijk voor meer info op de site. Verwacht Rythem en bleus, soul en funk. Van 17.00 uur tot 24.00 zal het dak er hier afgaan.

Op eerste en tweede paasdag Blijburg zoekt eitjes. Jaaa we gaan eitjes zoeken. Meedoen kan op vertoon van een zakje paaseitjes. Hoe werkt het. Ouders en kroost komen om 12.00 of om 03.00 naar De Kapel van Blijburg. Daar is limonade en worden de kinderen bijeen gedreven door de paashaas!!! Ouders verlaten het pand en krijgen 10 minuten de tijd om op en rond Blijburg eitjes te verstoppen. Dan komen de ouders terug en laten hun kroost los. Je kunt èèn keer per dag meedoen. Dus of om 12.00 uur of om 15.00 uur. Je hoeft niet te reserveren en mag gewoon komen als je maar je eitjes niet vergeet. 

Belangrijke info voor de kids. Je mag goed zijn in zoeken en veel vinden. Zeker! Er is zelfs een prijs voor de persoon die de meeste eitjes vindt. Bij terugkomst gaan alleen alle eitjes in de mand en worden deze eerlijk verdeeld onder alle grote en kleine zoekertjes. Dat dan weer wel!

We hopen je te zien,  

Het Blijburg Team