BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Pasen op Blijburg

Blijburg

Monday 01 April 2013

We zijn OPEN! Blijburg houdt van Pasen
omdat we niet zonder elkaar kunnen en omdat we eitjes zoeken leuk vinden. Hier is het dus feest. We doen de open haard aan spelen een spelletje, luisteren naar muziek en kletsen wat af. Maar er is meer.

Wat mag je verwachten.

Pimp je eigen paasbrunch op Blijburg Blijburg serveert een fijne paasbrunch van 10.00 tot 16.00. Vanaf 12,50 kun je een heerlijke brunch bestellen. Met soepjes en gerookte zalm kun je de brunch oppimpen en zo lekker maken als je zelf wenst. Let op reserveren vinden we fijn. Mail naar blij@blijburg.nl voor een tafel of je kunt bellen met 020.4160330 In de midddag en in de avond draait DJ Oh Lalala fijne Franse plaatjes.

Op eerste en tweede paasdag Blijburg zoekt eitjes. Jaaa we gaan eitjes zoeken. Meedoen kan op vertoon van een zakje paaseitjes. Hoe werkt het. Ouders en kroost komen om 12.00 of om 03.00 naar De Kapel van Blijburg. Daar is limonade en worden de kinderen bijeen gedreven door de paashaas!!! Ouders verlaten het pand en krijgen 10 minuten de tijd om op en rond Blijburg eitjes te verstoppen. Dan komen de ouders terug en laten hun kroost los. Je kunt èèn keer per dag meedoen. Dus of om 12.00 uur of om 15.00 uur. Je hoeft niet te reserveren en mag gewoon komen als je maar je eitjes niet vergeet. 

Belangrijke info voor de kids. Je mag goed zijn in zoeken en veel vinden. Zeker! Er is zelfs een prijs voor de persoon die de meeste eitjes vindt. Bij terugkomst gaan alleen alle eitjes in de mand en worden deze eerlijk verdeeld onder alle grote en kleine zoekertjes. Dat dan weer wel!

We hopen je te zien,  

Het Blijburg Team