BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Gangmakers

Blijburg

Saturday 11 May 2013

Eindelijk is het dan zover, zaterdag 11 mei Blijburg opent deuren met de Gangmakers voor het muzikale club-seizoen at the beach! Met gepaste trots presenteren we jullie de gehele line up. Naast de Uber sounds van de legendarische GANGMAKERS hoor je deze keer twee erg fijne dj-'s: FRENK WIERSMA en MANOAH. 

Frenk is bekend als de organisator van A Day At The Park, Time Warp en de feesten van Cocoon feesten in NL. Naast het organiseren van deze feesten staat hij er zelf ook regelmatig achter de draaitafels met een mix van toffe warme tech house.

Manoah was jaren lang een van de drijvende krachten achter Voidd vanuit Studio80. Naast het dj-en richt hij zich tegenwoordig ook meer op produceren en zijn eigen platenlabel Manoah Music. Manoah houdt van peak time dance. Hij noemt zijn stijl ook wel 'caliente', oh la la... 

Samen met jou maken wij er weer een warme dampende avond, kom op tijd voor de officiële Blijburg Club opening!
Sexy, steaming, future dance with a twist of tech house music, all night long! 

Line up: 
FRENK WIERSMA (A day At The park, Cocoon)
MANOAH (Manoah Music, Studio80)
GANGMAKERS (Legendarisch Helden)

Volledige info:
Naam: GANGMAKERS starten het feestje op Blijburg!
Datum: zaterdag 11 Mei 2013
Locatie: Blijburg Strandpaviljoen, Muiderlaan 1001, Amsterdam
Entree: 7 euro 
Aanvang: 22:00 tot 03:00