BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Blij JAM

Blijburg

Sunday 26 May 2013

De maandelijkse en weergaloze jamsessie van Blijburg. Onder leiding van Djem van Dijk en Steven De Geus barst Blijburg uit zijn muzikale voegjes. 

Door de kwaliteit van de muzikanten en de aanloop van vele vrienden met een instrument of lekkere stem, wordt dit niet alleen een dolle boel maar ook een steengoede sessie.... No matter the Weather: dit wordt een onvergetelijke avond. Komen dus!

Verwacht een mix van rhythm&blues en hartbrekende soul, funky grooves en reggae. En dit keer extra reden voor een feestje, want de zus van Djem is jarig.
 

LET OP! Wij vragen 2,50 euro entree in 2013 als vrijwilige bijdrage voor de muzikanten. Alle bezoekers die een wijntje of een biertje drinken kunnen dat afrekenen aan de bar, bij het personeel van Blijburg. Met deze donatie steun je Amsterdams talent en Blijburg om deze jam-sessie te blijven houden. Een leuke manier van 'crowd-funding' dus. 

Tijdens de sessies zijn er heerlijke cocktails te drinken van Havana Club. Je kunt ze zelfs ZELF maken! De Blij JAM worden mede mogelijk gemaakt door Havana Club. En daar zijn we Blij mee.