BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

COSTA & Blijburg 10 jaar

BlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Saturday 15 June 2013

Costa del Soul festival presenteert 10 jaar Blijburg!
WEEKENDER: Zaterdag 15 Juni & Zondag 16 Juni

Blijburg bestaat tien jaar en dat wordt gevierd met een speciale editie van Costa del Soul Festival. Niet één maar twee dagen feest en wel op zaterdag 15 en zondag 16 juni. Op vijf podia zullen gedurende deze dagen meer dan 100 DJ’s, live acts, bands en kunstenaars hun opwachting maken. Till von Sein (DE), Kink Live (BG), Hunee (DE), Zed Bias (UK), Tom Trago, Kypski en vele anderen zullen allemaal bijdragen aan een onvergetelijk weekend op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad.

Blijburg is sinds haar oprichting in 2003 drie keer verhuist, en heeft zojuist te horen gekregen dat het zich definitief mag vestigen op IJburg. En terecht, want Blijburg heeft in de afgelopen tien jaar bewezen een onmisbare aanwinst te zijn voor het betrekkelijk nieuwe stadsdeel. Mede door de spraakmakende feesten, festivals en andere activiteiten die hier georganiseerd worden, heeft Blijburg aantoonbaar bijgedragen aan de groei van de huizenmarkt op IJburg. Tijdens Costa del Soul vieren we dus niet alleen het jubileum, maar ook de toekomst van Blijburg!
 
Costa del Soul wordt georganiseerd door Blijburg en The Rendez Vous. Ieder jaar nodigen deze partijen verschillende organisaties uit om het festival te ondersteunen. Rushhour, Backstage, Click, Audio Culture, Boston Strip, Voyage Direct, De Rookmachine en Bodycode werken dit jaar mee om een weergaloze editie neer te zetten.

Muziek voert de boventoon maar Costa del Soul heeft nog veel meer te bieden. Zoals elk jaar staat er weer een enorme kunstmuur klaar om beschilderd te worden door maar liefst vijfentwintig kunstenaars. Op de strandmarkt kun je heerlijk slenteren op zoek naar snuisterijen en hebbedingen. Het culinaire aanbod is tongstrelend en op zaterdag is er zelfs een heus festival happy hour: twee drankjes halen, één betalen. Het festival zal op zondagavond afgesloten worden met een reusachtig vuur. Op naar de volgende tien jaar!

> Klik hier voor de nieuwe website en line-up
> Klik hier voor het Facebook event

Klik hier voor tickets »