BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Costa del Soul 10 jaar BLIJBURG

Blijburg

Sunday 16 June 2013

Wij zijn 10 jaar en het is FEEST. Op zondag zijn er op twee podia met bands zoals KoffieMy Baby, Sherry DyanneQeaux Qeaux JonesLunaloop (AU), Red Fulka, The TenTemPiés en Kumbia CL. Op de stage van Click staan niet de minste namen als; DJ isis, Remy, en Gabriel Annanda LIVE. Op het podium van Body Code o.a DJ Sandrien, Virginia, Kerk. & Robin Kampschoer. Kortom we gaan LOS. 

Muziek voert de boventoon, zeker, maar ons 10 jarige bestaan heeft meer te bieden. Zo is er een een tentoonstellingsruimte van 10 jaar Blijburg en werken 25 kunstenaars mee aan een grote kunstmuur. Je kunt slenteren over de strandmarkt  en het culinaire aanbod is tong­strelend en divers; eten doe je aan één van de vele barretjes op het strand. Op zondag kun je met de kids terecht bij de spelletjes en knutselhoek van Tante Lien. Het festival zal op zondagavond afgesloten worden met een reusachtig vuur.

Blijburg is als reizend concept in de afgelopen tien jaar drie keer verhuisd en steeds herrezen op een nieuw stuk strand van IJburg. In 2015 zal Blijburg nog één keer verhuizen naar een prachtige landtong. Blijburg, begonnen als een van de eerste stadsstranden van Nederland, heeft een grote bijdrage geleverd aan het op de kaart zetten van zowel de nieuwe wijk IJburg als ook de groei van de huizenmarkt op ijburg. Met de gemeente Amsterdam gaat Blijburg nu een samenwerking aan voor 30 jaar. De gemeente erkent dat Blijburg een cruciale culturele functie heeft voor IJburg. Daarnaast is het Amsterdamse strand een groot plezier voor alle Amsterdammers. Hier kun je genieten van de wind, het water en de zon.  

Blijburg gaat landen en bestaat 10 jaar! FEEST!  we hopen je te zien. 
 

Datum:   Zondag 16 Juni

Openingstijden: 11.00 - 24.00 uur

Lokatie:  Blijburg aan Zee, Amsterdam

Website:  www.costadelsoul.nu / www.blijburg.nl

Tickets:  Zondag €17,50

Tickets zijn te koop op www.costadelsoul.nu op Blijburg zelf in de voorverkoop of aan de deur.