BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

SAUZ underground

Saturday 10 August 2013

Zaterdag 10 augustus host SAUZ Underground een fijne dance party bij ons op het strand. Bij mooi weer beginnen de SAUZ vinyl acrobaten om 13:00 met draaien en komt er tussendoor een super funky live band spelen: Project Bongo! Deze heren studeren allemaal aan de Herman Brood Rock Academy en timmeren lekker aan de weg.

Verwacht veel underground vinyl, funk, soul, disco, house, deephouse, chicago classics en techno gekocht in de betere platenzaken als Rushhour, Clone en Hardwax Berlin. Vanaf 22.00 uur gaat feest binnen verder tot sluit. We hopen iedereen te zien, slippertjes aan, HalZ, dit dat. Leuke dingen :)

★ Ardeffect 
★ Faz
★ Rick Sman
★ Steffie in tha Mix (Sleazy)
★ Peter Morrison (SAUZ)
★ PROJECT BONGO (LIVE BAND)

Entree? 10 euro na 22.00 uur.

www.sauz.de
www.blijburg.nl
www.projectbongo.com
www.facebook.com/ProjectBongo

:::: SAUZ :::: VOLENDAM :::: AMSTERDAM :::: BERLIN :::: DETROIT ::::

https://www.facebook.com/events/366417306817226/?fref=ts