BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

FILM Everyday Sunshine: The story of Fishbone

Blijburg

Wednesday 25 September 2013

25 september: OPEN om 19.30 uur. 

Blijburg gaat speciaal open voor Afrika in the Picture.
Met de film Fishbone.
De stoere maar ook zeer vrolijke film over Fishbone, een afro-amerikaanse rock-metal band die opkwam voor een soort muziek die tot dan toe alleen nog door witte punks gemaakt werd. Een zeer aantrekkelijke muziek documentaire met hilarische momenten. Echt een prachtige film gebracht door Africa in the picture. 

Everyday Sunshine: The story of Fishbone (AITP)

Prijs: 5 euro (10 euro borg voor de koptelefoon)
Start film 21:30

Ook bij slecht weer gaat de bioscoop door! en vanavond ziet het er nar uit dat we alle kachels lekker warm stoken en de haard aan zetten. Blijburg is open vanag 7.30. We serveren kleine hapjes en lekkere soep.