BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

De Friday Night Jazzclub @ Blijburg - Mike Del Ferro

Blijburg

Friday 08 November 2013

Deze week met Mike Del Ferro op de Piano.
The FridayNight JazzClub @ Blijburg. Is een bijzondere Jazzavond van wereld formaat.
Met deze vrijdag Mike del Ferro (piano), Roy Dackus (drums) en Joris Teepe (bas) 

De wekelijkse Line-up wordt gemaakt door drummer Roy Dackus en Bassist Joris Teepe, beide woonachtig op Ijburg. En beiden uitstekend bekend in de nationaal en internationale jazz scene. Door de samenwerking met Blijburg aan zee ontstaat er een warme en intieme sfeer waar de muziekanten en het publiek zich thuis voelen.

Joris Teepe is naast bassist ook Directeur van het Prince Claus Conservastory in Groningen. De kwaliteit van de line up ontstaat door een combinatie van Internationale Jazz Cats die lesgegeven aan het conservatorium van Teepe, als ook Nederlandse muziekanten die de line-up versterken. Het resultaat is een gezellige avond met dicht op de huid gebrachte jazz van absolute wereld klasse. A Friday JAZZ CLUB @ BLIJBURG. Is grootstedelijk vermaak waar we trots op zijn. Een intieme kroegavond met lekker eten, een goed glas wijn en met live muziek van absolute wereld klasse. 

Dompel jezelf onder in een onverwachts avondje uit en reserveer nu een tafel op 020.4160330 of mail naar blij@blijburg.nl en laat je verassen door de nieuwe winterkaart.  

 De Friday Jazz Club is een initiatief van Joris Teepe (bass) & Roy Dackus (drums) in samenwerking met Blijburg aan zee. Wij vragen bij de eerste consumptie een donatie van 2,50. PP. Als de band speelt en dat is rond 21.00 uur. Blijburg zelf is iedere vrijdag geopend vanaf 16.00.