BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Jazz voor kinderen

Blijburg

Sunday 16 March 2014

Vrolijke jazz speciaal voor kids!

Speciaal voor jazz voor kinderen opent Blijburg op zondag 16 maart alvast haar deuren voor een muzikale kindermiddag!
De kindervoorstelling "Waarom? Daarom!" met live Jazz voor Kinderen gaat over Luca, een jongetje van vijf jaar. Hij is zenuwachtig, want morgen wordt hij zes jaar! Luca kan niet goed in slaap komen, en dan zitten er ook nog monsters onder zijn bed…! En waarom eet er eigenlijk niemand dropjes op zijn brood?


Op zondagmiddag 16 maart speelt jazzsextet Mr.Luca op Blijburg elf vrolijke kinderliedjes die zijn opgenomen in een interactieve theatervoorstelling met o.a. Martin Soeters en Julia Berendse, ontwikkeld door Babbe Groenhagen (o.a. Theater Terra en Jip en Janneke, de mjoeziekul) en Eric-Jan Lens (o.a. Koekeloere, Huisje, Boompje, Beestje en Sesamstraat). Ineke Duivenvoorde maakte de poppen, zij was eerder verantwoordelijk voor onder meer de poppen voor Jip en Janneke, de mjoeziekul.

De voorstelling (45 min.) is voor kinderen vanaf 2 jaar, met muziek waar je als volwassene ook blij van wordt! 

Aanvang voorstelling: 15.30 uur.
Tickets kosten 7 euro per persoon en worden aan de deur verkocht.

Zeker zijn van een ticket? Reserveer dan gratis via https://jazzvoorkinderen.yapsody.com/ 

Wil je met je (klein-)kind de nodige voorpret en lekker meezingen tijdens de voorstelling, dan is het prentenboek Waarom? Daarom! met CD echt iets voor jullie. Het prentenboek is te bestellen via Bol.com.

MrLuca bestaat uit muzikanten die bijna allemaal vader zijn, en zich afvroegen waarom er eigenlijk geen leuke swingende kinderliedjes zijn...

Jaro Cools (zang) 
Menno Manschot (Tenor en Bariton saxofoon)
Philip Ross (Gitaar)
Thomas Schuurmans (Toetsen)
Bart Hengeveld (Contrabas)
Leander Wunschmann (Drums)