BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

de 1e Kofferbakkenmarkt van 2014!

Blijburg

Sunday 30 March 2014

Op zondag 30 maart van 10:00 tot 16.00 is het weer tijd voor de eerste Kofferbakkenmarkt van Blijburg in 2014. Trek je klep open! Dit is de maandelijkse rommelmarkt van Blijburg. Ons motto is; Verkoop je Prada uit je Lada. En dat werkt. Dit is de markt tegen stilstaand geluk! Maak andere mensen blij met dat wat je zelf niet meer gebruiktDeze markt is niet massaal en vooral gezellig. Op de markt vind je de leukste spullen voor top prijzen. De maandelijkse rommelmarkt eindigt om 16.00 uur. Blijburg zelf is al geopend om 09.00 uur, met koffie en heerlijke appeltaart.  Als je wenst mee te verkopen kun je je aanmelden op kofferbakmarkt@gmail.com. Dit is de markt tegen stilstaand geluk! Maak andere mensen blij met dat wat je zelf niet meer gebruikt. Let op; De kofferbakmarkt van Blijburg wordt niet georganiseerd door Blijburg. Voor vragen kun je bellen met 06-84813514. Blijburg zelf neemt geen reserveringen voor de markt aan en bellen naar Blijburg over de markt heeft dan ook geen zin.Veel plezier en we hopen je te zien op de eerste kofferbakkkenmarkt van het jaar!  Facebookpagina "kofferbakmarkt/carbootsale"