BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Friday Night Jazz

Blijburg

Friday 11 April 2014

The FridayNight JazzClub @ Blijburg. Is een bijzondere Jazzavond van wereld formaat.
Elke week met Roy Dackus (drums), Joris Teepe (bas) en een gastmuzikant van wereldklasse!
De wekelijkse Line-up wordt gemaakt door drummer Roy Dackus en Bassist Joris Teepe, beide woonachtig op Ijburg. En beiden uitstekend bekend in de nationaal en internationale jazz scene. Door de samenwerking met Blijburg aan zee ontstaat er een warme en intieme sfeer waar de muziekanten en het publiek zich thuis voelen. Joris Teepe is naast bassist ook Directeur van het Prince Claus Conservastory in Groningen. De kwaliteit van de line up ontstaat door een combinatie van Internationale Jazz Cats die lesgegeven aan het conservatorium van Teepe, als ook Nederlandse muziekanten die de line-up versterken. Het resultaat is een gezellige avond met dicht op de huid gebrachte jazz van absolute wereld klasse. 

Vanavond hebben we als gastmuzikanten "Barnicle Bill" met John Engels (drums), Mark Haanstra (bass) en Miguel Martinez (sax). 

Mark Haanstra is een van Nederlands meest gevraagde basgitaar spelers, waarvoor hij meerdere prijzen heeft gewonnen zoals "Nemesis Quartet" (1994), "Geel" (1998) en "Agog" (2002). 

Samen met John Engels en Miguel Maritinez vormt hij het "Barnicle Bill Trio", "one of the hot new jazz trios in the country". 

A Friday JAZZ CLUB @ BLIJBURG. Is grootstedelijk vermaak waar we trots op zijn. Een intieme kroegavond met lekker eten, een goed glas wijn en met live muziek van absolute wereld klasse. 

Entree gratis.