BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Pasen op Blijburg

Blijburg

Sunday 20 April 2014

Pasen op Blijburg! 

Ook op Blijburg wordt er met Pasen gehupst….Blijburg viert feest. Als Brunch of late lunch kun je bij ons met Pasen goed terecht met familie of vrienden. We hebben een speciale paasbrunch. Een vrolijk gestapelde etagère van drie lagen met zoet, hartig en eitjes. Deze kun je reserveren op blij@blijburg.nl  of op 020.4160330. Wees er snel bij. 12,50 per persoon. 

Blijburg houd van tradities dus ook het eieren zoeken gaat tussen de kindertheatervoorstellingen gewoon door. Bij ons verstoppen de ouders de eitjes en gaan de kinderen zoeken. Eitjes zoeken op Blijburg is leeftijdsloos en ieder een mag meedoen.Inleg zijn een zakje eitjes en een emmertje…om te vullen.

Maandag 21 april Tweede Paasdag dan waaien we uit. Wordt het prachtig weer en staat er een fijne dj op het terras vrolijke plaatjes te draaien. We zoeken wederom eitjes om 12.00 uur voor alle kids en we serveren wederom een heerlijke paas etagère vol met lekkers en eitjes.