BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Friday Night Jazz met Martijn van Itterson

Blijburg

Friday 25 April 2014Friday Night Jazz met gastmuzikant Martijn van Itterson (gitaar). Zijn CD "The Whole Bunch" werd in 2004 als best beoordeeld van de American Jazz Chart voor de radio.  Daarboven heeft hij the Bird Award as ‘Artist Deserving Wider Recognition gewonnen op het North Sea Jazz Festival. 

A Friday JAZZ CLUB @ BLIJBURG. Is grootstedelijk vermaak waar we trots op zijn. Een intieme kroegavond met lekker eten, een goed glas wisky en met live muziek van absolute wereld klasse. Wat wil je nog meer. 

De wekelijkse Line-up wordt gemaakt door drummer Roy Dackus en Bassist Joris Teepe, beide woonachtig op Ijburg. En beiden uitstekend bekend in de nationaal en internationale jazz scene. Joris is naast bassist ook directeur van het
Prins Clous Jazz Concervatorium in Groningen. Dat versterkt de kwaliteit
van de cays die Blijburg aandoen. Door de samenwerking met Blijburg aan zee ontstaat er een warme intieme sfeer waar de muziekanten en het publiek zich thuis voelen. Het resultaat is een gezellige avond met dicht op de huid gebrachte jazz van wereld klasse. 

A Friday JAZZ CLUB @ BLIJBURG. Is grootstedelijk vermaak waar we trots op zijn.