BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

JAZZ FUNK JAM SESSIE OLAF KEUS

Blijburg

Sunday 27 April 2014

Het wordt een spetterende avond onder leiding van sessieleider Olaf Keus.
De avond begint met een optreden van de sprankelende zangeres 'Njambi' met wervelende jazz funk! Begeleid door fantastische muzikanten die het publiek meesleept in hun virtuoos en gepassioneerd spel: Arthur Rombouts (pi), Ruud 'Grooveman' Baron (bs), Ian Boelens (gi), David Aguiar (ts), Olaf Keus (dr) en Njambi Atema (vo). 

De tweede helft van de avond wordt geopend met optredens van Claudia van den Anker (bekend van The Voice), singer/songwriter Deborah de Groot, ruige rocker Coen van Lint en aanstormend talent singer/songwriter Marnix van Moezel en zijn zus Mathilde van Moezel.
 Daarna volgt er een open sessie met muzikanten uit alle muzikale werelden.

Kom en geniet!