BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

FRIDAY NIGHT JAZZ ALEX SIPIAGIN en NYC

Blijburg

Friday 16 May 2014

FridayNight Jazz @ Blijburg. Een bijzonder Jazz avond met dicht op de huid gebrachte Jazz
Dit keer van trompetist Alex Sopiagin. Alex heeft al een keer eerder bij ons mogen spelen 
zijn geluid is prachtig zacht en in combinatie met zijn mede muziekanten hoor je Jazz van wereld formaat. En dat met zacht weer op komst en een fline volle maan die over het water schitterd. W maken het vuurtje voor je aan.  

A Friday JAZZ CLUB @ BLIJBURG. Is grootstedelijk vermaak waar we trots op zijn. Een intieme kroegavond met lekker eten, een goed glas wisky en live muziek van absolute wereld klasse. 
gebracht door de twee buurmannen van Blijburg Drummer Roy Dackus en  bassist Joris Teepe. 

Entree gratis. maar we gaan rond met de hoed.  

"In 1990, Alex won first place in a Russian young jazz players’ competition in Rostov City.  That same year, with "Glasnost" in fully sway, he visited the United States for the first time, performing with a Russian student jazz band, Green Wave, when they were asked to headline the Corpus Christi Jazz Festival in Texas.  He caught the attention and ears of many, and was invited to participate in the International Louis Armstrong Competition sponsored by the Thelonius Monk Institute in Washington D.C.  Other trumpeters competing were those who would later become today's prominent players such as Ryan Kaiser, Scott Wendtholt, Nicolas Payton, and others.  Alex placed 4th in the competition, and was presented a Bach trumpet by the legendary Clark Terry, the trumpet which he still plays to this day".